Optical Disc
Fillimi Etiketat Optical Disc

Etiketa: Optical Disc

Sony dhe Panasonic bashkohen për prodhimin e disqeve optike 300GB

Sony dhe Panasonic pritet të punojnë së bashku për të krijuar një standard të ri për një disk optik të aftë për të ruajtur...