orientimi vertikal i Samsung Gear Fit
Fillimi Etiketat Orientimi vertikal i Samsung Gear Fit

Etiketa: orientimi vertikal i Samsung Gear Fit

Samsung mund ta ketë rregulluar problemin më të madh të Samsung...

Gear Fit është ora e parë e mençur që u prodhua nga Samsung dhe duket sikurse i përket të ardhmes. Megjithëse u prit mirë nga...