OS X 10.10
Fillimi Etiketat OS X 10.10

Etiketa: OS X 10.10

Apple OS X 10.10 do të jetë fokusi kryesor në ngjarjen...

Ngjarja WWDC që mbahet çdo vit nga Apple nis muajin e ardhshëm dhe sipas një raporti të fundit, fokusi kryesor i ngjarjes do të jetë versioni...