OS X 10.12
Fillimi Etiketat OS X 10.12

Etiketa: OS X 10.12

Apple Siri do të vijë edhe në pajisjet Mac me versionin...

Apple Siri aktualisht është në dispozicion për pajisjet iPhone dhe iPad, kurse tani sipas një raporti të fundit po flitet se Siri do të...