Panasonic Lumix GH4
Fillimi Etiketat Panasonic Lumix GH4

Etiketa: Panasonic Lumix GH4

Panasonic prezanton kamerën Lumix GH4 që incizon video Ultra HD 4K

Panasonic ka prezantuar kamerën e tyre të re Panasonic Lumix GH4 me lensa që mund të ndërrohen, dhe që i ofron përdoruesve mundësinë për...