Paper
Fillimi Etiketat Paper

Etiketa: Paper

Facebook Paper në dispozicion për shkarkim nga 3 Shkurti

Facebook sot ka njoftuar zyrtarisht për aplikacionin e tyre të ri Paper, të krijuar nga Creative Labs. Për njoftimin si dhe lançimin kjo kompani si duket...

Facebook në përgatitje të nis aplikacionin e ri të quajtur “Paper”

Facebook është në përgatitje që të filloj me një shërbim të ri për leximin e lajmeve (news reader) në pajisjet mobile smartphone dhe tablet,...