Patenta
Fillimi Etiketat Patenta

Etiketa: Patenta

Google dhe LG nënshkruajnë marrëveshje për patenta të përbashkëta

Patentat për shpikjet elektronike kanë shkaktuar mjaft probleme në industrinë celulare. Google dhe LG Electronics kanë zgjedhur të parandalojnë problemet e mundshme për një...

Apple dhe Google zgjedhin problemin e padive ndaj njëra-tjetrës

Kur Google kishte blerë Motorola Mobility, ajo kishte fituar edhe një numër të patentave ku menjëherë kishte vendosur ta padisë Apple-in rreth disa shkeljeve...