PayPal
Fillimi Etiketat PayPal

Etiketa: PayPal

Paypal vitin e ardhshëm zgjerohet për Kosovë dhe Maqedoni

Një kërkesë e shumëpritur për shërbimin e pagesave PayPal nga kompanitë, sipërmarrësit dhe përkthyes të pavarur në Kosovë dhe Maqedoni, mund të realizohet në...