PC
Fillimi Etiketat PC

Etiketa: PC

Dhuroni jetë të re, kompjuterit të vjetër

Imagjinoni në vijim një skenar realist: keni një kompjuter të vjetër që ju ka shërbyer me besnikëri për vite me rradhë, por me kohë...

Loja F1/2012 e planifikuar për treg më 21 shtator

Codemasters kanë konfirmuar se loja e njohur Formula1 2012 do të dalë ne treg më datën 21 shtator për PS3, Xbox 360 dhe PC. Ky...

PC Vizio zyrtarisht do të dalë në qershor

Sipas agjencisë  FCC  është thëne që PC Vizio do të dalë së shpejti. Edhe pse kemi shpresuar qe deklarata zyrtare do jetë në shumë detaje...