Perditsimi
Fillimi Etiketat Perditsimi

Etiketa: Perditsimi

Kur do të përditësohet smartphone juaj me Android 4.4 KitKat?

Dje zyrtarisht Google lansoi sistemin operativ më të ri Android 4.4 KikKat dhe pa dyshim ky është një përditësim i madh për platformën më...