Phone 8
Fillimi Etiketat Phone 8

Etiketa: Phone 8

Windows Phone 8 dhe aplikacionet në SD kartë

Kohëve të fundit kemi pasur shumë lajme për Windows Phone 8. Një numër i madh i përmirësimeve janë duke u bërë në platformë, mirëpo, për...