Photoshop
Fillimi Etiketat Photoshop

Etiketa: Photoshop

Adobe Photoshop edhe në Chromebook

Google dhe Adobe po sjellin softuerin Photoshop në laptopa Chromebook. Kompanitë të hënën kanë njoftuar se kanë filluar me lansimin e Adobe Creative Cloud në pajisjet...

Publikohet Adobe Photoshop Touch pӫr Smartphone

Adobe lansoi Photoshop Touch për tebletӫt Android qysh nӫ Nëntor tӫ 2011, pak kohӫ pas kësaj nӫ Shkurt tӫ 2012 ky produkt u mundesua...

Adobe Photoshop përfundon përkrahjen për Windows XP

Çuditërisht, një numër i madh i përdoruesve të kompjuterve ende përdorin sistemin operativ Windows XP, në të njëjtën kohë nëse ju jeni përdorues i...