Plastic Logic
Fillimi Etiketat Plastic Logic

Etiketa: Plastic Logic

Plastic Logic zbulon teknologjinë Paptertab

Plastic Logic janë bashkuar me Intel dhe Universitetin Queen për të nxjerr teknologjinë Papertab që është një tabletë me prekje, plastikë fleksibile që duket...