PlayStation 4
Fillimi Etiketat PlayStation 4

Etiketa: PlayStation 4

Play Station 4 me specifika mbresëlënëse

Pas që kemi shijuar PlayStation 3 për mbi gjashtë vjet, a jemi të gatshëm për PlayStation 4? Një raport është lëshuar duke theksuar atë së çfarë...

Kontrollori për PlayStation 4 të ketë ekran me prekje?

Se fundmi kemi dëgjuar shumë lajme dhe thashetheme rreth Sony PlayStation 4. Mirëpo të thënat e fundit janë rreth kontrollorit të PlayStation 4. Sipas burimeve...