Potluck
Fillimi Etiketat Potluck

Etiketa: Potluck

Sipas raporteve, Facebook blen Branch Media për rreth 15 milionë $

Sipas një mesazhi nga kreshefi i kësaj kompanie Josh Miller, Facebook ka blerë Branch Media. Branch Media me bazë gjendet në qytetin e Nju Jorkut dhe zotëron...