PowerShell Controller
Fillimi Etiketat PowerShell Controller

Etiketa: PowerShell Controller

Lansohet kontrolleri Logitech PowerShell për iPhone

Logitech zyrtarisht ka lansuar kontrolluesin e tyre për lojëra PowerShell Controller që është i përshtatshëm vetëm për iPhone 5S, iPhone 5 dhe gjeneratën e...