Prestigio Multi Pad 9.7 Pro
Fillimi Etiketat Prestigio Multi Pad 9.7 Pro

Etiketa: Prestigio Multi Pad 9.7 Pro

Video Prezantim: Tableti Prestigio Multi Pad 9.7 Pro

Në bashkëpunim me NEPTUN-in, pajisja e radhës që kemi bërë prezantimin është tableti Prestigio MultiPad 9.7 Pro. Dizajni  Pesha e lehtë, korniza e hollë dhe e lëmuar...