Projektorë
Fillimi Etiketat Projektorë

Etiketa: Projektorë

BenQ lanson projektorin W1500 WiFi WHDI 3D

Benq këtë javë ka shtuar edhe një model të ri në gamën e tyre të projektorëve. Benq W1500 projektor ka për të ofruar shkathtësi të...

Projektori LG Laser TV “Hecto”

Pak para ngjarjes CES në Janar të këtij viti kemi dëgjuar thashetheme dhe kemi parë prezantimin e  një pajisje LG Laser TV "Hecto", dhe...

Projektor me LED nga AAXA

Edhe me herët kemi parë disa modele të projektorëve AAXA, mirëpo këtu kemi diçka krejtësisht të ndryshme, qe thirret AAXA LED Showtime 3D. Teknologjia...

Aiptek nis tre projektorë Pico për smartphone

Aiptek ka nisur një seri projektorësh Pico intrigues qe kyçen në smartphone dhe tableta. Në madhësi te mesme sa një pako cigaresh vijnë në...