prototip
Fillimi Etiketat Prototip

Etiketa: prototip

Makina prototip e fundit nga Google

Planet e Google-it për të futur një makinë me vetë-ngarje është vërtet plan i vjetër, veçanërisht kur dihet se ky projekt i tyre ka...

Pasqyra që bën fotografi dhe i poston në Twitter

Siç u vërtetua dhe nga fotoja më e famshme selfie, fotoja e Ellen DeGeneres, një faktor që të limiton gjatë pozimit për selfie është gjatësia...