PS3
Fillimi Etiketat PS3

Etiketa: PS3

Grand Theft Auto 5, data e lansimit ndoshta 24 Mars

Lajme për lojën Grand Theft Auto 5 nuk janë parë kohëve të fundit, megjithatë detaje të reja kanë dalë së paku për datën e...

Loja F1/2012 e planifikuar për treg më 21 shtator

Codemasters kanë konfirmuar se loja e njohur Formula1 2012 do të dalë ne treg më datën 21 shtator për PS3, Xbox 360 dhe PC. Ky...