PTK
Fillimi Etiketat PTK

Etiketa: PTK

Operatori Vala vjen me 4G (LTE)

Posta dhe Telekomi i Kosovës ka nënshkruar sot kontratën për implementimin e teknologjisë 4G (LTE), me dy kompani prestigjioze, Alcatel Lucent dhe Nokia Solutions...

IPKO sjell 3G-në por, a do t’i bllokoj shërbimet Viber, Tango,...

Pas vendimit dhe dhënies se dritës së gjelbër nga ARKEP për fillimin e rrjetit 3G në Kosovë, dy operatorët vendor, Vala dhe IPKO, kanë...

PTK ndan 40 milionë euro dividendë për vitin 2013

Edhe 10 milionë euro dividendë, PTK ka paguar të premtën e kaluar për Qeverinë e Republikës së Kosovës duke arritur shumën e përgjithshme prej 40...

Telekomi i Kosovës, të shitet apo mos të shitet

Për pesë vite me radhë sa ka realizuar fitime PTK’ja (2008 = 80 milion euro, 2009 = 50 milion euro, 2010 = 43 milion...

3 euro numri me 2 euro mbushje

Operatori mobil në Kosovë VALA ka bërë uljen e çmimit të numrit nga 5 në 3 euro me 2 euro kredi. Kjo ulje e çmimit...