Publikim Zyrtar
Fillimi Etiketat Publikim Zyrtar

Etiketa: Publikim Zyrtar

Publikohet Iphone5

Mbreti Apple përsëri dëshmoi se nuk lëviz dot nga froni. Siç kemi raportuar edhe sot më herët gjatë ditës dhe më pas kemi transmetuar drejtpërdrejt edhe...