Radeon
Fillimi Etiketat Radeon

Etiketa: Radeon

AMD vs NVIDIA

Beteja në mes të AMD-së dhe NVIDIA-së në tregun e kartelave grafike për PC (Kompjuter) ende vazhdon, këtë javë të dyja kompanitë në kohë...