RAM
Fillimi Etiketat RAM

Etiketa: RAM

Shumë shpejt smartphone edhe me 8GB RAM

Sasia e memorieve RAM të përdorura në smartphone është rritur dhe po rritet çdo vit, sot disa prej top smartphone-ve posedojnë deri në 4GB...

Bëhuni gati për pajisje mobile me 4GB RAM

Sot, lehtë mund të gjejmë pajisje mobile që posedojnë deri në 3GB RAM, ku sa më shumë RAM e ndihmon pajisjen për të qenë më...

Dhuroni jetë të re, kompjuterit të vjetër

Imagjinoni në vijim një skenar realist: keni një kompjuter të vjetër që ju ka shërbyer me besnikëri për vite me rradhë, por me kohë...

Samsung lanson modulet 16 GB DDR4 RDIMM

Samsung ka lansuar mostrat e para të moduleve 16 Gigabyte DDR4 RDIMM (Registered Dual Inline Memory Modules), të cilat destinohen për tregun e serverëve. “Duke...