Rapid Charger 2.0
Fillimi Etiketat Rapid Charger 2.0

Etiketa: Rapid Charger 2.0

HTC lanson mbushësin e shpejt “Rapid Charger 2.0”

HTC ka lansuar mbushësin (karikuesin) Rapid Charger 2.0, një mbushës të ri dhe të shpejtë i cili shkurton kohen e mbushjes së pajisjeve në...