Raspberry Pi 2
Fillimi Etiketat Raspberry Pi 2

Etiketa: Raspberry Pi 2

Windows 10 do të jetë falas për Raspberry Pi 2

Me lansimin e modelit të ri Raspberry Pi 2, Microsoft njoftoi se versioni i ri i sistemit operativ Windows 10, do të mbështetet pajisjen...

Lansohet Raspberry Pi 2 dhe ka çmimin vetëm 35$

Në vitin 2012 ishte lansuar modeli i parë i Raspberry Pi, një mini kompjuter me një kosto të ulët dhe sot, pas 3 viteve,...