Raspberry Pi 3
Fillimi Etiketat Raspberry Pi 3

Etiketa: Raspberry Pi 3

Lansohet Raspberry Pi 3: 10 herë më shpejt se sa i...

Kanë kaluar katër vjet që kur Raspberry Pi i parë ishte lansuar, dhe ende mbetet mini-kompjuteri me i lirë dhe me i fortë deri...