Reklama
Fillimi Etiketat Reklama

Etiketa: Reklama

Google dëshiron të shfaqë reklama në frigoriferë, ekrane të makinës dhe...

Ambicia e Google-it për të fituar para me reklama mund të shkojë më tej se sa mund ta kishit imagjinuar. Kompania është shprehur në...

Microsoft sulmon përsëri Apple-in me reklamën e Surface 2

Microsoft dje ka publikuar dy reklama të reja për Surface 2, duke u kthyer përsëri në strategjinë e tyre të zakonshëm me sulme ndaj...

Testohen reklama masive tek rezultatet e kërkimeve në Google Search

Kompania Google është duke testuar reklama (banners) të mëdha brenda rezultateve gjatë kërkimit në shërbimin Google Search, e cila do të shfaqet në krye...

Reklama e re e Samsung kundër iPhone 5

Në vendin tonë, kemi pritur në radhë për qumësht e kemi pritur për bukë. Mirëpo në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, shumë njerëz presin...