Reklamë
Fillimi Etiketat Reklamë

Etiketa: Reklamë

Rita Ora, pjesë e spotit të Samsung për Galaxy S6 dhe...

Samsung ka realizuar një reklamë të re për smartphonet e tij Galaxy S6 dhe Galaxy S6 Edge, e cila po shfaqet në të gjithë...

iPhone-at e Apple-it shfaqen me dy reklama të reja

Apple ka publikuar dy reklama të reja për iPhone-et e tyre të ri 6 dhe 6 Plus, reklama të cilat si personazhe janë Jimmy Fallon...

LG shpalos reklamën (Billboard) me të madhe në botë

LG në Arabinë Saudite ka shpalosur reklamën (billboard) më të madhe në botë, duke e përgatitur rrugën e saj për libër të Ginisit dhe duke...