Rekord
Fillimi Etiketat Rekord

Etiketa: Rekord

10 milionë iPhone të ri shiten deri në vikendin e parë

Pas lansimit të iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus nga Apple, janë publikuar shifrat e shitjes për vikendin e parë dhe sipas tyre është...