Riciklim
Fillimi Etiketat Riciklim

Etiketa: Riciklim

Nokia na udhëzon çfarë të bëjmë me telefonat e vjetër

Sa material nevojitet për të ndërtuar një telefon ? Në fakt shumë. Të ndërtosh diçka elektronike në këtë kohë nevojiten shumë elemente dhe pjesë...