Robot
Fillimi Etiketat Robot

Etiketa: Robot

Aeroplani robot fluturon dhe manovron vetvetiu dhe pa ndihmën e GPS-it

MIT's Robust Robotics Group të udhëhequr nga profesori Nick Roy, kanë zbuluar aeroplanin e parë autonom i cili është në gjendje të fluturoj dhe...