Rrjeta dhe WiFi
Fillimi Etiketat Rrjeta dhe WiFi

Etiketa: Rrjeta dhe WiFi

Si ta shëndërroni smartphone-in tuaj Android në një Wi-Fi shpërndarës

Për ta aktivizuar këtë mundësi, së pari ju duhet të jeni të lidhur në rrjet të internetit përmes “edge gsm data” që nënkupton të...

Zbulohet sistemi i transmetimit me rreze drite, shpejtësi deri në 2.56...

Një ekip shumëkombësh i udhëhequr nga Universiteti i Kalifornisë Jugore është përshëndetur nga Shtetet e Bashkuara , Kina, Pakistani dhe Izraeli  që ka zhvilluar sistemin...

Routeri i ri ASUS RT-AC66U

Asus ka lëshuar detajet e një Router-i të ri, që e ka bërë të hyj në tregun e 802.11ac. Asus Routeri RT-AC66U ofron një kombinim...