Rrjeta Sociale
Fillimi Etiketat Rrjeta Sociale

Etiketa: Rrjeta Sociale

Ri-dizajnohet Google+

Google mund të ketë pasur qëllime të mira kur e patë krijuar rrjetin social të tyre Google+, mirëpo krahasuar me dy rrjetet tjera Facebook...

Facebook Search tani gjen edhe postimet e vjetra

Facebook ka njoftuar se është duke e përmirësuar funksionin për kërkim (Facebook Search), duke e bërë atë më të fuqishëm se më parë. Nga...

Twitter njofton për funksione të reja dhe planet e saj për...

Twitter ka mbajtur një konferencë krejt të re ku ky rrjeti social ka ndarë planet e saj për të ardhmen dhe nga kjo kemi mësuar...

Lady Gaga, edhe një rekord

Twitter përgaditet të festoj përdoruesin e parë që do të arrijë 30 milion përcjellës (followers). Përdoruesi është kush tjeter përveq se këngtares ekstravagante dhe...