Rrjetat Kompjuterike
Fillimi Etiketat Rrjetat Kompjuterike

Etiketa: Rrjetat Kompjuterike

‘RRJETAT KOMPJUTERIKE’ NË SHQIP

Tre javë më parë në Universitetin për Biznes dhe Teknologji (UBT), u promovua libri “Rrjetat kompjuterike”, i autorit Selman Haxhijaha. Promovimi i librit u organizua...