Samsung ATIV Book 9
Fillimi Etiketat Samsung ATIV Book 9

Etiketa: Samsung ATIV Book 9

Samsung ATIV Book 9 Plus dhe Tab ATIV 3 në javët...

Pas sukseseve të shumta të realizuara viteve të fundit në fushat e ndryshme të teknologjisë duke thyer njëkohësisht edhe rekorde të njëpasnjëshme, gjiganti Samsung...