Samsung Ativ S
Fillimi Etiketat Samsung Ativ S

Etiketa: Samsung Ativ S

Skuadra Windows Phone 8

Na kanë mbetur edhe një muaj e gjysëm deri në lançimin e Windows 8 dhe pajisjeve të bazuara në të. Është koha që të...