Samsung Galaxy Gear 2
Fillimi Etiketat Samsung Galaxy Gear 2

Etiketa: Samsung Galaxy Gear 2

Samsung do të hapë sfidën për aplikacionet e Galaxy Gear 2

Samsung do të hapë një tjetër sfidë për aplikacione, dhe sfida e rradhës do të ketë në fokus orën Galaxy Gear 2 dhe Gear...