Samsung Galaxy Note 10.1
Fillimi Etiketat Samsung Galaxy Note 10.1

Etiketa: Samsung Galaxy Note 10.1

Video Shpaketim: Samsung Galaxy Note 10.1

Kemi raportuar disa herë, si dhe kemi ndjekur ngjarjen drejtpërdrejt kur kompania Samsung kishte lansuar modelin e tyre të fundit të tabletit Samsung Galaxy...