Samsung Galaxy S 4G
Fillimi Etiketat Samsung Galaxy S 4G

Etiketa: Samsung Galaxy S 4G

Vlerësim: Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 është një smartphone tjetër më platformën Android i projektuar dhe zhvilluar nga Samsung Electronics dhe njëkohësisht është pasardhësi i Samsung Galaxy S3, ku...

Samsung Galaxy S4 parashikohet për mars 2013?

Sipas Korea Times një përfaqësues nga Samsung tha se Samsung Galaxy S4 do të dal në shitje në mars 2013, pas një zbulimi në...

Samsung Galaxy S 4G Relay shpallet sot nga T-mobile

Tifozët e tastierës hardware, nga sot do të marrin parasysh këtë fakt si një të plotë, se pse Samsung Galaxy S 4G Relay shpallet...