Samsung Galaxy Smartwatch
Fillimi Etiketat Samsung Galaxy Smartwatch

Etiketa: Samsung Galaxy Smartwatch

Samsung mund ta ketë rregulluar problemin më të madh të Samsung...

Gear Fit është ora e parë e mençur që u prodhua nga Samsung dhe duket sikurse i përket të ardhmes. Megjithëse u prit mirë nga...

Shfaqen fotografi të Samsung Galaxy Smartwatch ose Altius

Bashkë me lançimin e Samsung Galaxy S4 dhe S4 Mini nga muaji Mars, Samsung është përfolur të lansoi edhe një pajisje të tretë, Samsung...