Samsung Galaxy Tab 3 8 inç
Fillimi Etiketat Samsung Galaxy Tab 3 8 inç

Etiketa: Samsung Galaxy Tab 3 8 inç

Samsung lanson Galaxy Tab 3 8 inç dhe Galaxy Tab 3...

Në Prill, Samsung ka bërë njoftimin për lançimin e Galaxy Tab 3 7 inç, ndërsa sot Samsung njofton poashtu për të njëjtin tabletin por me...