SanDisk Extreme
Fillimi Etiketat SanDisk Extreme

Etiketa: SanDisk Extreme

Lansohet kartela SD SanDisk 512GB për 800$

Fotografë dhe video profesionist që e kalojnë kohen duke fotografuar apo incizuar pamje, mund të jenë të interesuar të mësojnë për SanDisk e cila ka...