Sapphire
Fillimi Etiketat Sapphire

Etiketa: Sapphire

Hard Disku nga Safiri – 10 milion vite jetë

Një ekip multidisiplinar i përbërë nga shkencëtarët, antropologët, arkeologët, artistët, arkivistët, dhe gjuhëtarët kanë krijuar një hard disk që ata besojnë se do të...