Satelit
Fillimi Etiketat Satelit

Etiketa: Satelit

Zbulohet sistemi i transmetimit me rreze drite, shpejtësi deri në 2.56...

Një ekip shumëkombësh i udhëhequr nga Universiteti i Kalifornisë Jugore është përshëndetur nga Shtetet e Bashkuara , Kina, Pakistani dhe Izraeli  që ka zhvilluar sistemin...