SD Card
Fillimi Etiketat SD Card

Etiketa: SD Card

Si të zgjedhni kartelën e duhur SD?

Sot në treg kemi qindra mijëra prodhues të kartelave SD, të prodhuara sipas standardeve me tri madhësi të ndryshme fizike: SD, miniSD, dhe microSD....