Seagate
Fillimi Etiketat Seagate

Etiketa: Seagate

Seagate Seven është HardDisku më i hollë që është prodhuar ndonjëherë

Përderisa disqet solid-state ende po janë të nevojshme dhe të volitshme, ata po vazhdojnë të prodhohen dhe përmirësohen çdoherë e më shumë. Dëshmi për ketë...

Lansohet disku i jashtëm Seagate Wireless Plus 2TB për 200$

Seagate ka lansuar serinë e re të disqeve të jashtme (external) në formën "Seagate Wireless Plus" me sinkronizim edhe për pajisjet mobile. Seria Seagate Wireless Plus...

Disku i ri Seagate “Backup Plus Fast” ofron transfer prej 220MB/s

Seagate ka lansuar për treg një pajisje të re levizëse për ruajtjen e të dhënave që ofron transfer të shpejtë të të dhënave nëpërmes portës USB 3.0....

Seagate lanson disk të hollë 500GB për ultra-laptopë dhe tablet

Disku ultra i hollë Seagate 500GB është projektuar posaçërisht për përdorim në ultra- laptopë dhe tablet. Sipas Seagate, ky disk është 100 % në...

Seagate prezanton NAS 4TB

Seagate sot ka bërë prezantimin e një zgjidhje ideale për ruajtjen e shënimeve. NAS (Network Attached Storage) me 4TB (4 TeraByte) ofron një performancë...

Seagate i pari që ka prodhuar 2 miliardë hard disqe

Që nga themelimi në vitin 1979, Seagate ka prodhuar 2 miliard hard disqe në mbarë botën, kompani kjo e cila pretendon së është e para...

Seagate këtë vit i jap fund prodhimit të hard-disqeve 2.5 inç...

Seagate gjatë viteve ka shitur një numër të ndryshëm të hard-disqeve që posaçërisht kanë pasur për synim tregun e pajisjeve portative. Disa lloje tyre...

Seagate dhe DensBits në bashkpunim për SSD-të

Seagate ka njoftuar se është në partneritet me DensBits në zhvillimin e SSD-ve për konsumatorë dhe ndërmarrje tregtare. Qëllimi i dy kompanive është për...