Selman Haxhijaha
Fillimi Etiketat Selman Haxhijaha

Etiketa: Selman Haxhijaha

‘RRJETAT KOMPJUTERIKE’ NË SHQIP

Tre javë më parë në Universitetin për Biznes dhe Teknologji (UBT), u promovua libri “Rrjetat kompjuterike”, i autorit Selman Haxhijaha. Promovimi i librit u organizua...