SFK
Fillimi Etiketat SFK

Etiketa: SFK

SFK12 – Software Freedom Kosova 2012

Sot dhe nesër (8 dhe 9 shtator) në Prishtinë do të mbahet Liria Softuerike Kosovare (Software Freedom Kosova), konferencë ndërkombëtare për teknologji, e cila ka...