Shërbime online
Fillimi Etiketat Shërbime online

Etiketa: Shërbime online

Rusia mund t’i ndaloj disa shërbime online

Rusia i është futur disa rregullave dhe rregulloreve për shërbimet online. Kjo qasje e re në fakt është e ngjashme me atë të Kinës...